Svensk media och Israel vs. Hamas

Just nu sitter jag mest och irriterar mig över konflikten mellan Israel och Hamas, svensk press sitter och refererar varje dödsfall som om det var play-by-play rapportering av en sporthändelse. Man följer israeliska begravningar i TV och försöker piska upp någon form av vietnam känsla kring hela konflikten. Stora stygga Israel (USA) mot heroiskt kämpande underlägsna Hamas (Viet Cong). Den opartiska rapporteringen lyser med sin frånvaro och jag dristar mig till att gissa att det beror på att svensk media styrs av en flock övervintrade -68 kommunister och vänsterflummare som inte vill se det svinaktiga Hamas gör utan sväljer deras propaganda rakt av och utan tanke.

Konflikten Israel-Palestina är svår om inte omöjlig att lösa men i konflikten Israel-Hamas är det alldeles uppenbart vilken sida en normalt funtad människa måste välja. Hamas är en terrororganisation som med berått mod och total likgiltighet gentemot det övriga palestinska folket offrar civila som kanonmat för israeliska angrepp, allt för att driva upp de civila dödstalen och därmed få sympatier i media. Det finns gott om nyhetsklipp där Hamas terrorister samlar upp folk för att använda som mänskliga skölder (läs kanonmat). De plockar helt sonika upp palestinier barn som vuxan, kvinnor som män och posterar dem utanför eller i byggnader de vet att Israel kommer slå till mot. Resultatet blir att Israelisk eld mot Hamas kräver mer civila dödsoffer än vad som annars skulle ske.

Hamas köttkvarn tuggar villigt vidare och driver mediadrevet till extatiska fördömanden av Israel med bilder av blodiga palestinska barn. FN klagar dagligen att deras fordon och byggnader oprovocerat utsätts för beskutning av Israelisk militär. Samtidigt kan man se filmer på bland annat youtube hur Hamas terrorister med kalashnikovs åker runt på gatorna i FN-märkta ambulanser. Häromdagen besköts en FN driven skola med civila dödsfall som följd, FN rasar (för att använda ett mediaord) och hävdar att attacken var brottslig. Israel å sin sida menar att man besköts från skolan med granatkastare, något som FN direkt avfärdar. Det finns film på hur Hamas terrorister placerar sig utanför skolan med granatkastare och sedan rusar från platsen.

Min tanke blir då helt enkelt följande: Hamas använder platsen där man vet att många civila sökt skydd för att avfyra granater. Hamas är väl medvetna om att Israel snabbt kommer besvara elden för att oskadliggöra terroristerna och lämnar platsen pronto. När motattacken då sedan kommer blir priset för de civila högt. Hamas drar alltså Israels kanoner till platser där man vet att det finns många civila för att på så sätt föda köttkvarnen och kunna visa media nya blödande barn varje dag. Hamas är inget annat än bindgalna fundamentalister som inte skyr några medel för att få sin palestinska stat baserad på koranen och sharia med Hamas som ledande dispoter, vilket jävla avskum! Söker man på youtube "på Hamas childrens program" finner man barnprogram som indoktrinerar småbarn att hata judar och hylla självmordsdåd, och detta är en rörelse svensk media gullar med. Det är fan så att man vill kräkas...

Kommentarer
Postat av: Merseyside red

Vi verkar ha en hel del delade åsikter du och jag (ex. föll rösten även här på Fp sist), även om jag inte är lika insatt i politiken. Skönt med folk som har vett nog att sig på den mer kontroversiella sidan (sett till massmediala bilden).Dina första inlägg är intressant läsning och du kan räkna med en läsare här!

2009-01-14 @ 14:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0