My band of brothers.

Har aldrig varit en man av stora ord inte heller är jag en man med mängder och åter mängder av vänner då jag väljer dessa med omsorg. Blev häromdagen kidnappad och svensexad av några utav de närmaste, en riktig kanondag som trots tunga njurslag var helt utan fel, även en drygskalle som jag kan behöva plockas ned ett par pinnhål då och då :-D
Dagen började tidigt med att grabbarna stod i köket och väntade när jag sömndrucken kom ut från dass. Sedan bar det av till flygfältet och segelflyg över staden, en mäktig upplevelse att styra ett flygplan. Efter detta var det dags för smörj, och smörj blev det efter att yours truly kastades in i ringen med någon som kan slåss...inte bra. Tio hjärtinfarkter och två-tre tunga njurslag senare var det en slagen Panzerfaust som stapplade till duschen. Dags för paintball! Aldrig har Gävle skådat ett svettigare gäng paintballkrigare och sällan har det flygit så mycket målarfärg i luften samtidigt, otroligt roligt. Efter att ha svettats ur oss ett par kubikmeter vätska var det dags att ta en kortare paus i kvarterslokalen på hemmaplan med öl, grogg och en iskall dusch en välbehövlig sådan. Efter detta serverades en middag på Greken och ett lamm med  vitlökssås satt som en fläskläpp. Därefter var det dags för ett drinkmarathon av sällan skådat slag när Berggrenska och Heartbreak drabbades av vårt lilla gäng. En grym kväll.

Låter William få ordet:Stort tack till mitt "band av bröder"!

P.S

Gin smakar skit, ännu mer så som shot.

Michael Jackson är död.

Jepp, Jackson är död och vad kan man säga?

Tidningarna och annan etablerad media försöker överträffa varandra i superlativets ädla konst. Personligen tänker jag: "En pedofil mindre" och hoppas att klockan klämtar för Gary Glitter ganska snart.

Visst har Jackson skapat en hel del fantastisk musik men precis som i fallet Glitter kan jag inte höra deras låtar utan att tänka: "Här är en man som knullar småbarn" och låten blir helt plötsligt totalt död, som ett surrande oväsen. Det är synd för att en del av låtarna är riktigt riktigt bra men det jag för alltid kommer koppla ihop artisten med förstör det musikala arvet.

Så...

Om helvetet mot förmodan finns så hoppas jag att herr Jackson mottas av Beslebub himself med en varm famn för evig bestraffning.

Talfelet och domedagsprofeten går loss.
SMHI tokgissar och får jätterubriker. I tomteverstaden intet nytt, Michael Boltons tvillingbror börjar yra om att vi ska tänka på vad vi äter...

Vad spelar det för roll Per när hela asien skiter i sina utsläpp?

Och tystnaden är total.

Jag är inte ensam om att inte skriva och göra mig hörd, för det var märkligt vad tyst det blivit om den globala uppvärmningen. Inte en krullhårig väderspåman så långt ögat kan nå, tänk så märkligt. Är det så att dessa låtsasexperter vars expertis enbart sträcker sig till att gissa morgondagens väder enbart står att finna när det är ovanligt varmt ute? Då hoppar de fram likt övervintrade artister, den ene ser ut som Micheal Boltons tvillingbror och den andre som den tredje medlemmen i Pet Shop Boys och stammar förtvivlat "ja-ja-ja jag sa ju det titta nu är det varmt ute nu smälter isarna vid nordpolen". Jag är ledsen men du som tror på den globala uppvärmningen som ett problem skapat av människan är mer än bara lite korkad. Klimatet förändras globalt över tid, att medeltemperaturen ökat med en grad de senaste 100åren är rimligtvis ganska naturligt. När det var istid senast var det inte direkt fullsmetat med fabriker överallt och gräver man i den skånska myllan kan man finna fossiler av både palmer och vinrankor.

Det man kan säga om detta är som vanligt: Dont believe the hype.


Noterbart med bantning.

Jag är nu 20,5kg lättare men fortfarande lika bitter.

RSS 2.0