Det bästa från Japan.

Glöm alla tekniska manicker och skitbra bilar, detta är det största som Japan gett världen!

Tenta engelsk grammatik.

Rövens jävelberg detta blir inte skoj att genomlida imorgonbitti...

Nåja nu vet ni varför bloggen inte uppdaterats de senaste dagarna, jag fattar verkligen inte vad jag läser när det kommer till grammatik.

En tanke till de som dog.15:e april är det 20 år sedan.

John Alfred Anderson 62
Colin Mark Ashcroft 19
James Gary Aspinall 18
Kester Roger Marcus Ball 16
Gerard Bernard Patrick Baron 67
Simon Bell 17
Barry Sidney Bennett 26
David John Benson 22
David William Birtle 22
Tony Bland 22
Paul David Brady 21
Andrew Mark Brookes 26
Carl Brown 18
David Steven Brown 25
Henry Thomas Burke 47
Peter Andrew Burkett 24
Paul William Carlile 19
Raymond Thomas Chapman 50
Gary Christopher Church 19
Joseph Clark 29
Paul Clark 18
Gary Collins 22
Stephen Paul Copoc 20
Tracey Elizabeth Cox 23
James Philip Delaney 19
Christopher Barry Devonside 18
Christopher Edwards 29
Vincent Michael Fitzsimmons 34
Thomas Steven Fox 21
Jon-Paul Gilhooley 10
Barry Glover 27
Ian Thomas Glover 20
Derrick George Godwin 24
Roy Harry Hamilton 34
Philip Hammond 14
Eric Hankin 33
Gary Harrison 27
Stephen Francis Harrison 31
Peter Andrew Harrison 15
David Hawley 39
James Robert Hennessy 29
Paul Anthony Hewitson 26
Carl Darren Hewitt 17
Nicholas Michael Hewitt 16
Sarah Louise Hicks 19
Victoria Jane Hicks 15
Gordon Rodney Horn 20
Arthur Horrocks 41
Thomas Howard 39
Thomas Anthony Howard 14
Eric George Hughes 42
Alan Johnston 29
Christine Anne Jones 27
Gary Philip Jones 18
Richard Jones 25
Nicholas Peter Joynes 27
Anthony Peter Kelly 29
Michael David Kelly 38
Carl David Lewis 18
David William Mather 19
Brian Christopher Mathews 38
Francis Joseph McAllister 27
John McBrien 18
Marion Hazel McCabe 21
Joseph Daniel McCarthy 21
Peter McDonnell 21
Alan McGlone 28
Keith McGrath 17
Paul Brian Murray 14
Lee Nicol 14
Stephen Francis O'Neill 17
Jonathon Owens 18
William Roy Pemberton 23
Carl William Rimmer 21
David George Rimmer 38
Graham John Roberts 24
Steven Joseph Robinson 17
Henry Charles Rogers 17
Colin Andrew Hugh William Sefton 23
Inger Shah 38
Paula Ann Smith 26
Adam Edward Spearritt 14
Philip John Steele 15
David Leonard Thomas 23
Patrik John Thompson 35
Peter Reuben Thompson 30
Stuart Paul William Thompson 17
Peter Francis Tootle 21
Christopher James Traynor 26
Martin Kevin Traynor 16
Kevin Tyrrell 15
Colin Wafer 9
Ian David Whelan 9
Martin Kenneth Wild 29
Kevin Daniel Williams 15
Graham John Wright 17

You'll never walk alone.

Fler inhemska terrorister...

http://www.gt.se/Nyheter/1.1510248/polisen-jagar-sabotorer

Hur förbannat jävla sjuka i huvudet är människor som med berått mod kan trycka in glas i förpackningar med mat för att sabotera maten? Tänker de verkligen inte så långt att de faktiskt kan skada andra människor riktigt illa? Kanske döda någon? Är detta vad det verkar vara, en protest mot kycklingindustrin, är det tamigfan det sjukaste på länge, eller nja, det är det sjukaste jag hört om sedan "Global Intifada" behagade elda ned mataffärer bara för att de hade "amerikanska varor" i sortimentet. Det är dags att samhället sätter hårt mot hårt och börjar jaga dessa as som de hundar de är, direkt sådant här händer ska SÄPO kopplas in och resurser frigöras för att ta fast terroristerna och sedan ska de låsas in så pass länge att de är för skröpliga att fortsätta sin terror om de överhuvudtaget ska släppas ut alls.

Ponera att man gör egen barnmat och matar sitt barn med och på så sätt dödar eller skadar sitt eget barn för att någon jävla grönsaksterrorist vill leka rättfärdig. Då skulle mer än kålhuvuden rulla kan jag lova, öppen säsong på alla med palestinasjal.

Partypippi


Shake a Tail Feather - The most amazing bloopers are here

Vem minns?

Jag har en böjelse, en defekt kanske till och med en sjukdom. När jag får chansen så gör jag det till både sambo och vänners förfäran. Detta elixir är något funnits i mitt liv sedan en varm sommardag hos en vän på 80-talet till min stora sorg och förtvivlan försvann den sedan och har antagit något av en mytologisk status sedan dess. Men jag bekänner, ibland händer det att jag blandar Coca Cola och Fanta, det ser ut som kolsyrat kloakvatten men ack så gott.

Läskens svar på enhörningen.

Fanta Black Orange kom tillbaka! Ta med dig X-glassarna när du kommer (X-14, X-17 osv).

Nu bestämmer jag att det är vår!Det är vår! (räkna med snö nästa vecka).

Förkylningen är så gott som besegrad nu och krokusarna har börjat blomma i rabatten.

Champions League lottningen.

Villarreal v arsenal

manchester United v Porto


Liverpool v chelsea

Barcelona v Bayern Munich

Sådär ser den då ut, en lottning som känns mycket svår och oviss. Även om vi kanske har ett psykologiskt övertag på chelsea i CL så bör de samtidigt ha en revanchlusta som heter duga, helt omöjligt att tippa vem som går vidare. Precis lika omöjligt känns det att tippa Bayern-Barca men skulle LFC slå chelsea blir det något av dessa två lag i matchen efter, ur askan i elden någon?

Den andra halvan känns vid en första anblick som klart enklare med bara ett riktigt tungt lag men det är enligt mig att dra för snabba slutsatser. Porto är ett lag som kan gneta, fuska och frustrera vem som helst som de portugiser de är. Jag är helt övertygad om att om de spelar taktiskt riktigt kan detta bli en mycket svår nöt för united även om det är den bästa lottningen av de lag som är kvar. Jag tror även att Villareal slår ut arsenal, Villareal har visat sig mycket svårslagna och i en eventuell kvartsfinal mot manchester skulle jag inte våga sätta pengar på endera laget en semifinal med united-Villareal känns liksom LFC-chelsea "too close to call".

Nej det finns inga lätta matcher när vi kommit så här långt och jag tror det kommer synas i alla matcher, målsnålt och tillknäppt.


Rafael Benitez till 2014.

Ja då var det klart då, Liverpools tränare Rafael Benitez har satt penna till papper på ett kontrakt som sträcker sig över fem år. Detta kommer lägligt nog efter utskåpningarna av ärkerivalen manchester utd och real madrid. Helt plötsligt är alla bottennapp mot veritabla skitlag totalt bortglömda och genom en rosaskimrande slöja beskådar fansen en verklighet där storlag avrättas på Anfields altare i tid och otid.

Det jag ser är ännu fler säsonger av konsekventa felköp, tråkig fotboll och avsaknad av ligatitlar. Nej historien kommer visa att eran 1990-2014 i Liverpool FC's historia är en mörk period i klubbens historia detta är jag fullständigt övertygad om.

Klubben behöver en helt ny ledning för att återigen piska in en vinnarkultur i laget och då finns ingen plats för en manager vars äventyrslysta sträcker sig till om han ska odla porrskägg eller inte.

En låttitel som passar för dagen...Va fasen jag blir ju bara sjukare och sjukare snart kommer jag behöva en korkskruv för att snyta mig.

Bra restauranger i Gävle.

Mezopotamya: Mat från mellanösternområdet och det är inte lite mat per portion heller. De har även en kolgrill mitt i matsalen där köttet grillas. Många goda rätter som bör passa de flest smaker, goda kalla såser och röror som serveras med grillat bröd. Riktigt bra mat, nackdelarna är att det är lögn i helvete att uttala maträtterna samt att det kan bli lite varm i lokalen på grund av grillen men det glömmer man bort så fort maten står på bordet. Klart värt ett besök!

Churchstreet Saloon: Amerikansk mat som är så jäkla god. Burgare, loaded potatoskins, dollarchips och fina dipsåser gör detta ställe klockrent. Maten är underbar, musiken är country och serveringspersonalen är klädda som cowboys, klockers! Nackdelen är väl möjligtvis priset det är fan inte billigt så med studentbudget kan man inte gå så ofta som man skulle vilja.

Brunnsgatan 63: En av två restauranger som håller riktigt riktigt hög klass i Gävle, här är maten exklusiv och mycket vällagad. En meny som absolut inte skulle skämmas för sig i huvudstaden och priser därefter. Ska något riktigt stort firas är detta den givna restaurangen enligt mig.

Matildas: Den andra restaurangen som håller riktigt hög klass är Matildas, en gävleklassiker som håller sig med en mycket klassisk meny och rätter som Biff Greta och Sjötunga Walewska. Mysig miljö i liten lokal och rutiga dukar, även här kostar maten en del.

Söderbacken: En ganska ny stjärna på restauranghimlen i Gävle. En restaurang som siktar högt och lyckas inte riktigt i klass med Brunsgatan och Matildas men inte heller så långt efter och maten här är inte riktigt lika dyr. Mat lagad med känsla och en jättemysig lokal, klart värt ett besök. Tonfisken rekomenderas varmt.

Interpool: Biljardhall/Restaurang. Tja det är väl betydligt mer en biljardhall än en restaurang men maten är riktigt bra och ett klockrent ställe att förfesta på. God mat, öl, biljard och dart är aldrig fel. Stort minus för den fullständigt bedrövliga musiken som brukar spelas dock.

Bishops Arms: Klart bästa puben att äta på i Gävle samt ett stort utbud av flytande varor som lockar ett bra ställe att starta kvällen på. Schintzeln rekomenderas varmt liksom burgaren. Litet minus till den höga medelåldern, fulla 40-talister är spännande i ungeför 5 minuter.

Fler restauranger/pubar kommer varefter de testas.

Jag hatar III

* Att vara sjuk, så jäkla meningslöst, hur defekt och värdelös är människan om varenda jävla mikrob kan sänka en som en klubbad oxe?

* CSN denna jävla utsugarorganisation som har monopol på att låna ut pengar till studenter. De ger med ena handen för att ta tillbaka med den andra för att man gjort samhället gott och arbetat istället för att suttit runkat i fem år. Vad spelare det för roll hur mycket jag lånar och hur mycket jag tjänar? Jag måste ju betala tillbaka lånet sedan i alla fall och då helst när jag har ett jobb och inte lever på de småsmulor en student förväntas leva på. CSN - Ni kan fara åt helvete!

* Högskolestudier, detta förbannade jävla vuxendagis där kunskap har lägre värde än flugskit medan studentskrivet "forskningsmaterial" som B-C-D uppsatser tillskrivs ett värde som inte existerar. Varje år skriver hundratals studenter uppsatser vars värde och innehåll ofta ligger i par med skithuspapper efter användande. Vem skriver de då denna dynga för? Jo den gigantiska klubben för inbördes beundran nämligen högskolelärarna och de övriga studenterna. Detta hundratal studenter förväntas sitta vara unika och nydanande inom ett område som är så smalt att ett pubeshår skulle se ut som en stock i jämförelse. Den samhälleliga nyttan av alla dessa jävla uppsatser är noll och intet, det vore bättre om studenterna fick reella kunskaper som verkligen har betydelse i deras framtida yrkesval.

* De direktörer som skor sig på oss andra med bonusavtal som slår ut även om företaget är på ruinens brant för att det går dåligt. Bonus får man när man gör något bra, det ni gör era jävla kretiner kallas för stöld om det görs av oss vanliga dödliga. Avskum!

"Komiker" hoppar av SVT's satsning "Grillad"

http://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/komiker-hoppar-av-fran-svts-grillad-1.822630

Oj vilken nyhet vi bjuds på!

SVT's nya satsning "Grillad" som går ut på det amerikanska konceptet "Roasting" (Ja inte den variant brittiska fotbollspelare kör som innebär gruppsex även om det kanske varit roligare att se SVT hålla i) förlorar två av sina tre programledare. Claes Malmberg och Lennie Norman för att de tycker programmet är för elakt. Då ska vi se, hela konceptet med roasting innebär att man under ett program hånar och driver med en kändis för dennes karriär, välgjort innebär detta massor med skratt och sköna skämt som är elaka och med glimten i ögat.

Vän av ordning inser ju ganska snabbt att ett program av SVT som går ut på att svenska komiker (som suger generellt) ska vara lite sådär småroliga med andra svenska kändisar kommer floppa. De skulle spenderat ett par år med att studera bland annat Comedy Centrals Roasts och sedan insett att vi varken har komikerna eller offren för att kunna arrangera roasts i lilla Svedala. Sedan valen av programledare...Lennie Norman som roade 40-talisterna med kukskämt på släng dig i brunnen för 15år sedan och Cles Malmberg som roade...vänta nu...ursäkta...SVT?! När fan var Claes Malmberg rolig egentligen? Det enda den muppjävlen yrar om nu sedan skämten om hans lilla balle och drogmissbruk tynat bort är ju Dalai Lama, ni vet, den buddistiske diktatorn som varenda världsfrånvänd kändis vill att Kina ska ge Tibet.

Nej SVT så här gör man:
 

Gör om gör rätt.

Edit: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article4675257.ab

Kollegorna "sågar" Norman och Malmberg, vem bryr sig och är det verkligen en sågning?

Självplågeri.

Visa av oss klär sig i latexmask och får smisk, andra leker med rosa rövpluggar med grisknorr. Allt sådant är för enkelt för mig, jag tarvar en annan form av självplågeri, jag bantar. Fy fan bara ordet bantar är antagligen det minst erotiska ord som finns. Nåja, år av osederligt leverne har gjort att jag låtit kroppen förfalla och därför har jag sedan nyår (nej det var inget nyårslöfte) försökt hålla igen på allt som är gott och tillfredställande. Nu fuskade jag i och för sig nära på hela februari men -8,5kg ligger jag på än så länge. Det jag gjort är helt enkelt att tagit bort alla onödiga kolhydrater ur kosten, en viss mängd kolhydrater får jag ju i mig oavsett så att trycka i sig extra gör det bara svårare att komma ned i matchvikt igen. Alltså: ingen, potatis, pasta, ris, bröd eller söta frukter. Godis, läsk och snacks är självklart borta ur dieten. Det innebär således att livets vatten(Coca Cola) lyser med sin frånvaro samt pommes frites som jag skulle kunna döda för idag.Men men år av förfall får man väl helt sonika betala för i slutändan men bantning tär på livsglädjen.

En låt på hjärnan

http://www.lastfm.se/music/Rehab/+videos/9005589

Så grymt jäkla skön låt och den sitter som ett lim i min febersjuka hjärna.

Förövrigt har jag i feberdimmorna kläckt en tanke, varför har vi både prideparad och melodifestival? Är inte det lite kaka på kaka? Hur många festivaler för glada (och smaklösa) homon med usel musiksmak kan det behövas, nej här krävs en telefonomröstning. Vill ni ha er löskuksparad på sommaren eller skitmusik på vintern? Det är ju orimligt att de tillåts ha båda.

Bevakningen av skolmassakern i Tyskland.

Ja då har det hänt igen då, en ung man har med vapen i hand gått till sin gamla skola och skjutit ihjäl en massa människor. Det man alltid frågar sig när en sådan här sak händer är varför? Ingenting kan ju bli bättre av att göra en sådan här sak men samtidigt måste man ta i beaktande att det är en mycket sjuk individ som gör detta. Det som jag dock finner så ohyggligt störande är medias bevakning av dessa tragedier, journalister börjar nästan omgående gräva i ordet "varför" och försöker de få även den minsta bagatell att verka helt avgörande. I DN kan man läsa att Tim Kretchmer som mördaren hette minsann gillade att spela datorspel med våldsamt innehåll och Counter Strike hade hittats installerat på hans dator. Det nämns vidare att mördaren gillade våldsamma actionfilmer men också komedier.

http://dn.se/nyheter/varlden/chatten-om-skolmassakern-vacker-tvivel-1.820213

"Philipp känner till Tim Kretschmers vapenintresse. Han var också duktig i bordtennis. Men också tillbakadragen, hade inte så många vänner."

"Undersökningarna i pojkrummet visade också att Kretschmer var en hängiven datorsspelare, gärna våldsspelet Counter-Strike. Han tittade också på grova våldsfilmer men gillade även komedier enligt föräldrarna. Han styrketränade."

Visst förstår jag intresset kring individen som gjort en sådan här fullständigt vansinnig sak men insinuerandet i artikeln att film och TV-spel ska vara en bakomliggande orsak är så ohyggligt tröttsam. Samma ska skedde vid både Virginia Tech och Columbine skjutningarna. I media drogs film, datorspel och musik upp som orsaker till dåden. Det är så fruktansvärt enkelt är det inte? Samtidigt är det en så oerhört bra rökridå för det verkliga problemet.

Varför kan vi inte bara inse att det är vårt fel? Med det menar jag samhället, ett samhälle som konsekvent vägrat ta hand om människor som mår psykiskt dåligt, de får sina piller och skickas hem för att få klara sig bäst de kan. Psykreformen i Sverige är ett talande exempel för hur vi behandlar folk som har psykiska problem. Här släpptes de ut på gatorna med medicin på fickan för att klara sig själva och var är de nu? Tja de flesta är de som går under epitet som hemlösa och uteliggare.

Det jag försöker förmedla är att så länge samhället inte tar hand om de som är psykiskt sjuka så kommer vansinnesdåd hända om och om igen.

Nej, de som sitter och förfasar sig över filmer och datorspel söker bara billiga poäng hos en okunnig pöbel. Med deras högst sviktande logik så bör vi alla vara rädda för counterstrike-spelande, styrketränande, pingisspelare som är olyckligt kära. Det vore bättre om det fokuserades mer på en totalt misslyckad psykvård.

Man måste älska ärlighet.

 

Vad vi ser här är den brittiske politikern Nigel Farage som med humor och slagfärdighet totalsågar Barrossos EU-Kommission, ja ni måste helt enkelt se klippet. Sådant här behövs inom svensk politik som är så trist och färglös att endast de med masochistiska tendenser klarar av att följa en debatt.

George Carlin, en stand-up titan.Så fruktansvärt sant och roligt

Handbollen öppnar för kvinnoförtryck.

I Arbetarbladet kunde jag idag läsa att handbollen tillåter spelare att spela med hjälm på dispens, i samma beslut lades också tillstånd att spela med "huvudduk", slöja med andra ord.

http://arbetarbladet.se/sport/ttsport/1.827103

Är det verkligen rimligt att idrottsregler anpassas för att legitimisera könsapartheid och kvinnoförtryck? Jag tycker absolut inte att detta är något som svenska idrottsförbund bör befatta sig med. Vad blir nästa steg? Ska Burka tillåtas? Nej för det första bör man få upp ögonen för vad slöjan egentligen innebär, det religiösa stödet för den är högst bristfälligt och nämns enbart i två suror i koranen och då syftar de på "profetens fruar". Syftet med slöjan är snarare att med klara riktlinjer och tvång skilja män från kvinnor där kvinnan konsekvent hamnar i ett underläge.

Nej här har handbollsförbundet hoppat i galen tunna.


Otroligt snyggt gjort.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/allsvenskan/article4592640.ab

Vad ska man säga? Tycker det är så fruktansvärt snyggt gjort, respekt.

Det är precis det här idrott ska handla om.

Krya på dig Tomi Maanoja!

Lars Ohly, AFA och tennis

Politik och idrott hör inte ihop, har aldrig gjort det och bör hållas separat i alla lägen.

Varje gång det är dags för sportevenemang mot länder som inte beter sig som en handfull gaphalsar vill så gastas det om bojkott. Individer som oftast inte har något intresse för idrott annars kryper likt maskar ur ruttet trä fram då de ser hur effektivt idrotten kan användas som ett propagandistiskt bollträ. Autonoma kryp som AFA och deras gelikar försöker med våld stoppa en tennismatch bara för att de anser att landet Sverige ska spela tennis mot inte beter sig som AFA vill. Med utgångspunkt från detta är det ganska enkelt att konstatera att AFA har utnämnt sig själva till något som står över demokrati, en grupp som med våld vill påtvinga andra sina skruvade ideer och antidemokratiska ideologi. Anti Fascistisk Aktion är med andra ord fascister, märkligt.

Resonemanget från AFA tycks vara: "Majoriteten av folket vill inte stoppa matchen så då tar vi som minoritet till våld för att tvinga dem att avbryta densamma för att vi vill det." Likt bortskämda dagisbarn som inte får som de vill skriker de och fäktar mot oss övriga i hopp om att det kanske ger dem sympatier och som mot bortskämda dagisbarn lyser sympatierna med sin frånvaro. Ni kan skrika hur högt ni vill, ni kan slåss hur mycket ni vill, i slutändan är det ändå vi som vinner. Vilka är då "vi"? Jo, vi är den tysta majoritet människor som varje dag gör något för att förbättra vår tillvaro, arbetar, studerar och bidrar till samhällets utveckling. Vi till skillnad från er förstår att tillsammans kan vi göra vår omgivning till en bättre plats och vi förstår att lösningen på samhällets problem aldrig kan stavas hot och våld. Ni tillåts existera i vårt samhälle så länge ni inte gör oss tillräckligt förbannade och tro mig den dagen kommer då den vanlige medborgaren säger att det är nog nu. Förr eller senare kommer ni göra något, skada en polis eller en oskyldig åskådare på ett sätt som väcker samhället ur sitt slummer och då kan ni små missnöjda medelklass-glin inte gömma er bakom mamma och pappa längre för då kommer rättfärdighetens hammare i form av samhället krossa er. Det kanske kommer krävas lagändringar, inköp av vattenkanoner eller nyttjandet av gummikulor och segern den avgår vi med. Det är jävligt lätt att stå och vässa mot polisen när ni vet hur bakbundna de är av absurda regler och restriktioner det återstår och se om ni törs vara med och dansa när polisen får ta hand om er såsom ni förtjänar.

Religiösa fundamentalister, politiska extremister och dylikt pack kommer aldrig kunna vinna i ett västerländskt demokratiskt land, vi har helt enkelt möjligheten att lagstifta bort dem. Ett exempel: Vi kan göra det olagligt att vara medlem i ett kriminellt gäng eller sammanslutning. Exempelvis Bandidos och HA får det svårt att finnas till i ett sådant samhälle. AFA kan helt sonika också klassas som ett kriminellt nätverk och därmed utsättas för tvångsåtgärder av det övriga samhället. Vi kan även införa ett system som innebär att om man exempelvis begår tio grova brott så låses man in på på ett minimum på tio år, var tionde år så intervjuas fången för att se om h*n är en bättre människa, om inte så får de sitta där tills de ruttnar bort. Vi skulle få väldigt få återfallsförbrytare efter ett tag då.

Lars Ohly, jag nämner stinsjäveln i rubriken så jag bör väl nämna några ord om den tokfan i detta inlägg (ja jo jag vet jag kunde helt sonika raderat hans namn ur rubriken men what the hell).  Det här är talen han höll innan avmarschen mot tennishallen:

http://www.youtube.com/watch?v=v1K0-JxKNv0&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=itb3jU6gHhM&feature=channel

Notera hur han i andra delen kräver sanktioner mot Israel för att de valt extremister som ledare, samma man gullar med Hamas, en extremistgrupp som vill utrota alla judar och införa sharialagstiftning i palestina. Bra där stinsjävel, ta och somna om din jäkla rödvinskommunist.

RSS 2.0