Och den sena nattens knogmacka går till...

Peter Wolodarski!

Grattis ditt förbannade grottmongo.

http://www.dn.se/opinion/signerat/manlig-omskarelse-falskt-argument-fran-barnkirurger-1.920047

Då ska vi se.

Peter Wolodarski politisk ledarskribent på DN och en maktfaktor i mediasverige sitter på fullaste allvar och gnäller över att svenska kirurger inte vill stympa pojkar. Vad anför han för argument? Jo enligt tveksamma studier i Afrika så kan det eventuellt kunna tänkas vara så med lite tur och god vilja att en omskuren penis leder till mindre risk för HIV. Det faktum att småbarn som stympas och blir av med mer än 50% av huden på sin penis får övergreppet utfört på sig helt utan egen talan bortser vi ifrån. Sedan kan man ju fundera hur många av de små stackars pojkar i spädbarnsåldern som har ett så pass aktivt sexliv att de i den åldern gynnas av att få en stor andel av penisens nervändar avkapade. Är det verkligen rimligt att ingrepp som vi inte tillåter på djur (kupering exempelvis) är tillåtet på småpojkar? Varför är det så att det tillåts på småpojkar men inte på flickor? Har inte pojkar rätt till samma beskydd av staten i fråga om deras kroppsliga integritet och rätt att bestämma om man vill utföra en dylik operation?

Ska man som debattör vara ärlig så finns bara ett argument för omskärelse och argumentet är religiöst. Allt annat som det diskuteras om är irrelevant och direkt löjeväckande försök att avleda uppmärksamheten från just detta. Är det verkligen rimligt att bara för att mamma och pappa tror på osynliga män, änglar och demoner så ska lille X få snorren kapad? Det själklara svaret är nej, det kan inte gärna bli något annat än nej om man har en halv hjärna att tänka med. Tyvärr tycks det vara så att Wolodarski och många andra journalister antingen talar i egen sak (de är antingen judar eller muslimer) eller så är de i sin iver att tillfredsställa sin politiskt korrekta tourettes dummare i huvudet än vad man kan tro är möjligt.

Alltså könsstympning av pojkar utförs i absolut störst andel av muslimer och judar detta är ett faktum. Varför skulle det vara fel att påpeka för dessa grupper att denna barbari är förbjuden i (tja bör vara iaf) Sverige och om de utför övergreppet på sina gossebarn åker de i finkan och förlorar vårdnaden? Jo, det är helt enkelt så att det är fullständigt tabu att kritisera religioner som är i minoritet i Sverige. Det går alldeles utmärkt att pådyvla de kristna ett krav att viga homosexuella men det är helt omöjligt att kräva ett stopp på ett monstruöst övergrepp mot en försvarslös individ bara för att det utförs av religiösa minoriteter.

Det är bomullsvantar på när det gäller muslimer och judar som gör något fel utifrån deras kulturer eller religioner. Det ska tamejfan vara lika för alla och bortgiften och könsstympningar är oacceptabla avarter till uttryck som ska bort. Hur ska man kunna utvecklas som samhälle om man hela tiden låter övergrepp ske med staten som tillståndsgivare?

Vill du skära bort halva ballen på din son innan han är vuxen nog att ta beslutet själv? Självklart det är din rätt som förälder!

Nej! Det är det inte! Oavsett vad din heliga bok säger, för dessa böcker och traditioner har ändrats förr och kan ändras igen. Ditt barns liv och hälsa är betydligt viktigare än din vidskepelse, punkt jävla slut.

Och Wolodarski: Du är en idiot. 

Kommentarer
Postat av: saliha

En jude eller muslim är aldrig mer liberal än deras religion tillåter!Så har det altid varit & kommer förbli!

Idag stod det om att Botox i pannan på vuxna lindrar deppressioner i Aftonbladet söndag.

Vetenskapen är inget att lita på.

2009-08-02 @ 22:24:27
Postat av: kroppens oundvikliga terror

Ska man vara ärli så finns bara ett argument för omskärelse och det är Judendomen. Allt annat är irrelevant och politiska rävspel i syfte att avleda uppmärksamheten från just religionens makt.

Judiska och muslimska ledare säger själva att om så all världens könsjukdomar försvann så kommer de ändå alltid omskära gossarna.

Det är helt befängt att som Wolodarski,Neuding och diverse Folkpartiser skönmåla stympningen av mannens erogena zoner som ett skydd mot AIDS.

Dessa skribenter gynnar i sin naivitet översteprästernas monopol på våra genitalier.

2009-09-08 @ 00:47:32
Postat av: eva

Dessa njutning föraktande omskärare nämner bara sjukdomar när det pratas sex

2009-09-12 @ 20:28:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0