Lars Ohly, AFA och tennis

Politik och idrott hör inte ihop, har aldrig gjort det och bör hållas separat i alla lägen.

Varje gång det är dags för sportevenemang mot länder som inte beter sig som en handfull gaphalsar vill så gastas det om bojkott. Individer som oftast inte har något intresse för idrott annars kryper likt maskar ur ruttet trä fram då de ser hur effektivt idrotten kan användas som ett propagandistiskt bollträ. Autonoma kryp som AFA och deras gelikar försöker med våld stoppa en tennismatch bara för att de anser att landet Sverige ska spela tennis mot inte beter sig som AFA vill. Med utgångspunkt från detta är det ganska enkelt att konstatera att AFA har utnämnt sig själva till något som står över demokrati, en grupp som med våld vill påtvinga andra sina skruvade ideer och antidemokratiska ideologi. Anti Fascistisk Aktion är med andra ord fascister, märkligt.

Resonemanget från AFA tycks vara: "Majoriteten av folket vill inte stoppa matchen så då tar vi som minoritet till våld för att tvinga dem att avbryta densamma för att vi vill det." Likt bortskämda dagisbarn som inte får som de vill skriker de och fäktar mot oss övriga i hopp om att det kanske ger dem sympatier och som mot bortskämda dagisbarn lyser sympatierna med sin frånvaro. Ni kan skrika hur högt ni vill, ni kan slåss hur mycket ni vill, i slutändan är det ändå vi som vinner. Vilka är då "vi"? Jo, vi är den tysta majoritet människor som varje dag gör något för att förbättra vår tillvaro, arbetar, studerar och bidrar till samhällets utveckling. Vi till skillnad från er förstår att tillsammans kan vi göra vår omgivning till en bättre plats och vi förstår att lösningen på samhällets problem aldrig kan stavas hot och våld. Ni tillåts existera i vårt samhälle så länge ni inte gör oss tillräckligt förbannade och tro mig den dagen kommer då den vanlige medborgaren säger att det är nog nu. Förr eller senare kommer ni göra något, skada en polis eller en oskyldig åskådare på ett sätt som väcker samhället ur sitt slummer och då kan ni små missnöjda medelklass-glin inte gömma er bakom mamma och pappa längre för då kommer rättfärdighetens hammare i form av samhället krossa er. Det kanske kommer krävas lagändringar, inköp av vattenkanoner eller nyttjandet av gummikulor och segern den avgår vi med. Det är jävligt lätt att stå och vässa mot polisen när ni vet hur bakbundna de är av absurda regler och restriktioner det återstår och se om ni törs vara med och dansa när polisen får ta hand om er såsom ni förtjänar.

Religiösa fundamentalister, politiska extremister och dylikt pack kommer aldrig kunna vinna i ett västerländskt demokratiskt land, vi har helt enkelt möjligheten att lagstifta bort dem. Ett exempel: Vi kan göra det olagligt att vara medlem i ett kriminellt gäng eller sammanslutning. Exempelvis Bandidos och HA får det svårt att finnas till i ett sådant samhälle. AFA kan helt sonika också klassas som ett kriminellt nätverk och därmed utsättas för tvångsåtgärder av det övriga samhället. Vi kan även införa ett system som innebär att om man exempelvis begår tio grova brott så låses man in på på ett minimum på tio år, var tionde år så intervjuas fången för att se om h*n är en bättre människa, om inte så får de sitta där tills de ruttnar bort. Vi skulle få väldigt få återfallsförbrytare efter ett tag då.

Lars Ohly, jag nämner stinsjäveln i rubriken så jag bör väl nämna några ord om den tokfan i detta inlägg (ja jo jag vet jag kunde helt sonika raderat hans namn ur rubriken men what the hell).  Det här är talen han höll innan avmarschen mot tennishallen:

http://www.youtube.com/watch?v=v1K0-JxKNv0&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=itb3jU6gHhM&feature=channel

Notera hur han i andra delen kräver sanktioner mot Israel för att de valt extremister som ledare, samma man gullar med Hamas, en extremistgrupp som vill utrota alla judar och införa sharialagstiftning i palestina. Bra där stinsjävel, ta och somna om din jäkla rödvinskommunist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0