Så jävla uttråkad.

Ingen fotboll på TV trots att det är lördag, ingen planerad krogsväng, skitmycket skolgrejer jag egentligen borde ta itu med men inte kan motivera mig till trots att jag borde, gräsänkling så man är helt solo och inte ett piss att göra.

Får väl sätta mig i soffan och kolla på någon kass dokumentär om något jag inte bryr mig om.

Jag hatar...poesi.

Finns det något mer beklämmande och pinsamt än poeter? Dessa kvasi-individer som släpar sig runt i livet och envisas med att försöka beskriva sina intryck på de mest pretentiösa och tillgjorda sätt stör mig något oerhört. Jag menar kolla på en sådan tomte som Bruno K Öijer, mannen anses vara en poet av rang och helt allvarligt detta är så nära fekalier i skriven form man kan komma.Denna man, som ser ut som Christer Pettersson efter att ha slickat på ett eluttag lever gott på att skriva denna totala dynga. Till kulturetablissemanget kan jag bara säga: Är ni fullständigt jävla sjuka i hela jävla huvudet?! Det är så jävla uselt att man baxnar. Jag finner mer harmoni och skönhet i en rejäl bakfylleskitning en söndagsmorgon än vad som står att finna i Brunos samlade verk. Nej man måste nog vara lite eljest för att uppskatta poesi.

I Sverige värnar vi om yttrandefrihet och demokrati.

Om du inte är Sverigedemokrat förstås. Nu är jag inte SD-röstande utan FP men det är då själva fan att politiska partier inte ska kunna framföra sina budskap fritt och utan hot från autonoma/vänster terrorister. Förbannade jävla antidemokrater!SD har precis lika stor rätt att driva valrörelse som någon annan, nej hårdare straff för sabotörer och attenatsmän. Vill man gå i polemik med SD gör det då i debatt, att förstöra och kasta ägg och annan pöbelmentalitet är för knogvandrande apor.

In your face era religiösa tokfrallor.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5183848.ab

"Ett 47 miljoner år gammalt apskelett med människodrag.

Nu sägs hon vara den saknade länken i människans evolution.

- Det här är det närmaste vi kan komma en förfader till människan, säger forskarteamets ledare Jørn Hurum.

Forskare kallar det fossiliserade skelettet för "världens åttonde underverk".

Varför?

För att Ida kan vara svaret på gåtan om hur människan skapades."

Så nu när religionernas helgalna skapelseberättelser helt kan läggas till handlingarna (för de irrationella stackare som inte gjort det redan) kan vi väl passa på att avfärda allt annat trams religionerna dillar om? Människan kan aldrig bli fri så länge den tror på övernaturligt mumbo-jumbo.


Käka albiner, kan man göra det?

http://svt.se/2.22584/1.1563503/mordade_albiner_blir_haxtrofeer?lid=puff_1563515&lpos=rubrik

"Elva män ställdes på tisdagen inför rätta i den burundiska staden Ruyigi anklagade för att ha mördat och styckat minst tolv människor med albinism.

De elva som misstänks ha organiserat den makabra jakten på albiner i Ruyigiprovinsen från september i fjol till mars i år, säger sig dock inte känna till något om morden eller om den mordvåg på albiner som pågått i Tanzania sedan 2007.

Motivet till de grymma morden var att kroppsdelar från albiner var högt eftertraktade hos häxdoktorer på olika håll i Afrika.

Häxdoktorerna tros använda kroppsdelar från offren till amuletter, som sedan säljs vidare för upp till tiotusentals kronor.

Bland offren fanns många barn och ungdomar. Morden har väckt stor uppmärksamhet i Centralafrika där albiner är ett utstött grupp. Myndigheter i både Burundi och Tanzania tvingades under en period samla vettskrämda albiner i skyddat boende.

Albinism är medfödd avsaknad av vissa hudpigment, människor som är albiner får ljus och solkänslig hy."

Det här är bara en av många nyheter som behandlat ämnet och jag kan inte göra annat än förundras över att människor år 2009 äter varandra och gör troféer av varandras kroppsdelar. Vad fan är det för fel på Afrika? och kom inte dragandes med att det är de gamla koloniala makternas fel för det börjar bli gammalt. Nej det är dags för Afrika att komma ikapp resten av världen vi kan börja med att avsätta alla diktatorer där och sätta fart på utbildandet av folket.

Använd FN till något vettigt och ta över styret i alla dessa anarkier och diktaturer så slipper vi än värre problem i framtiden.


Var fan tar pengarna vägen?

I Sverige lever vi under ett mördande skatte och avgiftstryck men vad får vi tillbaka? Det är fullkomligt orimligt att vi betalar så mycket som vi faktiskt gör samtidigt som medborgarna får så fruktansvärt lite tillbaka. Det äcklar mig att vi i Sverige idag har barn som dör för att vården ska spara pengar, vi har äldre som plågas till döds av samma anledning. Våra barn får en undermålig utbildning för att skolan inte får de resurser som behövs alternativt satsar de pengar de får fullständigt fel. Är det rimligt att en stad som Gävle har en symfoniorkester samtidigt som skolan och vården går på knäna? Är det rimligt att Sverige importerar 50 000 nya arbetslösa varje år i form av asylsökande och deras anhöriga när landet inte har råd att ta hand om sina egna medborgare?

Den svenska sossepöbeln slår sig för bröstet över våra generösa åtaganden gentemot flyktingar men är det verkligen så vackert som de försöker göra gällande? Om man tar emot folk det inte finns pengar plats och sysselsättning till och sedan staplar dem i ghetton och sedan låtsas som de inte finns är det en human flyktingpolitik? Är det inte bättre att ta emot 10% av de 50 000 och hjälpa 5000 till integration, språkunskaper och en produktiv framtid?

Många frågor...

Är det rimligt att svensk skola ska lära invandrarbarn deras hemspråk i skolan? Jag hävdar att det är direkt fel, vill man lära sig sina föräldrars språk är det väl upp till eget intresse och föräldrarna att lära barnen språket.

Sverige blöder pengar men svensken bryr sig inte, ibland är det jobbigt att känna sig som Don Quijote och slåss mot väderkvarnar. Jag vill bara ställa mig på torget och skrika men låter bli, det är ingen som lyssnar i alla fall.

Två och en halv vecka av tystnad.

Ska fan ha tid, ork och lust att blogga när man har ett bröllop, ett examensarbete, en engelskakurs samt arbete hängande över huvudet.

Har även varit i äran och hjältarnas land och köpt en laddning alkohol just för det förestående bröllopet, med ca 50gäster så kommer vi om alla konsumerar sin potentiella del av detta inköp antagligen avlida av alkoholförgiftning. Det är skamligt dock att pengar strömmar ut ur landet till Tyskland och andra länder istället för att det skulle vara ekonomiskt hållbart att köpa sin sprit på hemmaplan. Svensken krossas under dignande skatter och avgifter och köper billigare varor utomlands något som staten förlorar kopiösa mängder pengar på. Vore det inte bättre att sänka momsen och andra fula avgifter för att öka inköpen på hemmaplan?

Angående examensarbetet och engelsakkursen känns motivationen mer än lovligt bristfällig, är så kopiöst less på vuxendagiset HiG.

RSS 2.0